Nepovedená středa, fajn pátek...

Nepovedená středa, fajn pátek...

Anotace: ...brm brm brm... bzzz, haf, mňau.

Odraz v okně vlaku
je němý film
přístupný jen tvému zraku
sic němý a bez titulků
a přece víš přesně,
co nastane v příštím záběru

Klidně zmáčkni stop
než najdeš svý spodní prádlo
/kde sakra je?/
...asi někam spadlo

Myšlenkami poletuj
všude kde můžeš,
teď nikde není vstup zakázán,
všude je otevřeno dokořán...

Usmíváš se na svět
a on se směje na tebe
život je mnohem víc
než blankytný nebe,
nepovedená středa
a fajn pátek...

Pojď, uděláme svůj vlastní svátek...
Autor mattoni.uz.neni, 04.11.2007
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Neexistujíc a její ruce od krve
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supertip...

12.11.2007 20:18:00 | Bíša

Je vážně báječná :o)))

04.11.2007 17:58:00 | Beepat

to se mi líbilo:) moc...

04.11.2007 17:10:00 | Neexistujíc a její ruce od krve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí