První sníh

První sníh

Anotace: ...

V noci se mi zdálo, že padal sníh,
nebyl studený, ale hřál.
Jako by chtěl zakrýt hřích,
ale velmi rychle tál...

V noci se mi zdálo, jako by mi rostla křídla,
připadala jsem si jako anděl.
Chvíli jsem se bála, abych nenastydla,
ale Tys mě tak krásně sváděl...

V noci se mi zdálo, že nic jiného už není,
byli jsme jen My a sladké opojení.
Autor forget-me-not, 04.11.2007
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore, Michael František, Janul-ka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:o) To jsou vždycinky krásné chvíle :o)))

04.11.2007 17:53:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí