Motýlek v mé dlani...

Motýlek v mé dlani...

Anotace: Zdání?

Mám v ruce oblázek,
z nebe...
duha na obzoru svítí,
před očima obrázek,
tebe...
ve vlasech máš kvítí,
cítím tvůj dech,
prsty se mi chvějí,
vidím na tvých rtech,
jak moc mě chtějí,
ale když ty sedíš,
na oblázku v mé dlani,
možná že ani nevíš,
že nejsem jenom zdání,
možná že já ani nevím,
že nejsi jen v mé dlani,
že s obrázkem sám tu sedim,
když ty jsi k mání...
Autor Mráček, 04.11.2007
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: zena, blue, xavian, prostě Zuzana
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsaný ;)

24.03.2008 21:59:00 | Dev_LATea_princess

Lehce plyne, a s grácií

04.11.2007 19:03:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí