Blue eyes

Blue eyes

Anotace: Oči jsou brána do duše ..

Tenkrát

..

Byly krásné,
Jiskřivé,
Plné radosti,
Proto jsi mě okouzlil,
Právě tím,
Jak ses očima smál.

Při pohledu,
Mě mrazilo,
Ale zároveň hřálo.

Stačil jeden pohled
A já ztrácela půdu
Pod nohama.

Zamilovaná,
Ale jak ..
Strašně moc ..

Nemusel´s mluvit,
Stačily pohledy,
Nemusel´s nic,
Stačil pohled
A já všechno věděla.

..

Viděla jsem i blesky,
Když jsme se pohádaly,
Viděla jsem i smutno,
Když jsem nemohla být s Tebou .

Viděla jsem všechno,
Očima jsi mi říkal,
Co chceš,
Očima jsi mi dával,
To po čem jsem toužila.

..

Teď

..

a teď ..
žádný plamínky,
žádný blesky,
žádný smích,
žádný touha.

Jen ..

Modrá plocha,
S panenkou uprostřed,
S dlouhými,
Černými řasami.

Už nepoznám nic.

Nevím, co chceš,
Těmi pohledy říct,
Nejsou už určený pro mě,
Někdo se v nich teď vyznává.
Ví, co chceš,
Co chceš říct.

Oči jsou bránou do duše,
A tys mi tu bránu zavřel.
Hradby jsou vysoké
A já přes ně nevidím.
Vstup mám zakázaný,
Nejsem zvaný host.

Třeba jednou,
Budu moci být aspoň spojenec,
Kterému bránu otevřeš.

Teď jsem nepřítel,
Kterému pohled nevěnuješ.

Jenže ..

Nechci být nepřítel,
Chci být spojenec..

Tak mi bránu nezavírej,
Dovol mi pohlednout do tvých očí.

Prosím ..

Chci vidět zase Ty krásné blue eyes ..
Autor Pauline Toywelová, 04.11.2007
Přečteno 396x
Tipy 18
Poslední tipující: susana načeva, Emily Winnacott, Rbb, Heda, obyčejná, WhiteSkull, CHoKoLaTeKiss, jedam, Duše zmítaná bouří reality, Maro Deives, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je strašně hezký... asi chápu...taky se chci vyznat v jeho blue eyes....ale tadle brána už je pro mě taky zavřená...

09.03.2008 21:43:00 | CHoKoLaTeKiss

krásný... hlavně proto, že přesně vim o čem píšeš...

19.02.2008 06:52:00 | Duše zmítaná bouří reality

k twemu profilu..taky si myslim to same...ze jsem dost prozila=) chapu te...a krasna basnicka=)

25.11.2007 19:18:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí