Mobil drnčí, někdo tě shání

Mobil drnčí, někdo tě shání

Anotace: Občas se člověku stane, že potká bytost krásnou stejně, jako jsou krásní andělé.. Básníci pak z andělů dělají své múzy.

Mobil drnčí, někdo tě shání
Nemůže bez tebe žít
A já, když se na tě koukám
Dokážu ho plně pochopit

Pro tak modré oči, jako jsou ty tvé
Pro hluboké tůňky , tůňky čisťounké
Hory bych přešel, rovnal se toreadorům
Dal bych pár eur, mobilním operátorům
Autor Asinar van Martinaq, 04.11.2007
Přečteno 360x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí