musíš to cítit

musíš to cítit

Anotace: čti mezi řádky :))

čtení mezi řádky vyčerpává
řekla bych to jednoduše..
jenže lásku nelze definovat.

ani braillovo písmo ani morzeovka nezachrání...
to, co jsem chtěla, nepomůže...
čtení je na nic!
musíš to cítit...
říkám si tiše.

musíš to cítit ve výdechu
ve slovech co plynou...
ve větru který šeptá...
Autor Gwladus, 04.11.2007
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: WhiteSkull, Walentine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...umím to cítit ...

05.11.2007 00:28:00 | WhiteSkull

líbivé...

04.11.2007 20:52:00 | Walentine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí