Jiné jméno

Jiné jméno

Anotace: povzdechnutí...

Můžeš mě
schovat ve dlani
a obejmout mě
dýmem z cigarety

(jsem unavená lety)

usmát se a přitisknout
k sobě co nejblíže

to všechno můžeš

být králem
stavu beztíže

nad tím, že jsem s tebou
tenhle večer tady

to všechno můžeš

i milovat se můžem
(kolem tají ledy)

tisíckrát můžem
po lopuchovém listí
tancovat čtverylku

- naposledy
dotknout se mě
na mém zátylku

to všechno můžeš

jenom to jediné
- je moje srdce

...promiň

obsazeno

Navždy je v něm
vryté jiné jméno!
Autor Hana Trnková, 04.11.2007
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: janewe, Pišák, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta je úžasná...

14.11.2007 22:13:00 | Pišák

*

04.11.2007 23:46:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí