...Ještě něco...

...Ještě něco...

Anotace: jak nenávidím spoje :-D :-(

Mé oči znovu,
znovu
setkaly se
s tvýma.

Pitomá náhoda

Tvé rysy
já v autobusu
tajně studovala.

- tak stejné
a přece jiné
než znávala jsem je
z dob kdy jsem
milovala -

Seděla jsem v autobusu.
Já, Ty a... ještě něco

Stále Tě miluji...

Víš to?
Věděl si to,
i když jsme
vystoupili?

I když jsi řekl:
POČKEJ!

(to bylo nejhorší!
Proč mi to děláš?)

Věděl jsi to?

Snažila jsem se.
Úsměv,
jeden za druhým,

byla jsem i vtipná!

A pak,
tvářil ses
tak- překvapeně,
když jsem řekla:
už jdu čáu...

a nechala jsem Tě tam
jen tak stát

Chtěl si ještě něco?
Bylo to "ještě něco"
pořád s námi?

A vůbec,
co to "ještě něco"
bylo?

Snad smutek?

Láska?

Zklamání?

Přátelství?

beztak jen nějaká moje
trapně vymodlená
představa,
blud,
"deža vi"
???

Nevím co to bylo,
ale vím,

- tak tedy doufám,
doufám že vím -

že to bylo s námi
už když jsem
NASTOUPILA
Autor Sukuba, 04.11.2007
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, qpal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spíš smutná...moc...ale pěkná taky:)

06.11.2007 20:30:00 | už ne pernikova princezna

pekna... moc...

05.11.2007 06:45:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí