Probuzení ve dvou

Probuzení ve dvou

Anotace: Drastické ráno..poznámka pro všechny o mě znají: tato báseň nemusí vyjadřovat současný stav mé mysli

Budík řve do šera
jako popravčí četa
těžko se vstává,
když v noci se bdělo,
proloupnu jedno oko
soukám se zpod peřin
první jde levá noha
zakopnu o tvoje tělo.

U rohu postele
počítám krabičky
vroubkatých Durexů.
Někdo je včera rozerval.
Lžu si, že to je ta
láska, láska, láska
jak trám
bůh ví, co bude s námi dál.

V koupelně kartáčky
zkřížené jak kordy.
Sama dopiju hořkou kávu
Pak vztekle vykouřím
se světem dýmku míru.
A do vlasů ti zašeptám:
-nikdy, nikdy, nikdy
nebylo líp.
Autor brko, 04.11.2007
Přečteno 385x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, GM, CorrimsonTom, už ne pernikova princezna, colorka, Ayla, Albertinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to colorka: dííík moc, takovýhle komentáře beru:))

07.11.2007 20:34:00 | brko

Zajímavé toto číst, co jen k tomu víc dodat?

07.11.2007 17:35:00 | CorrimsonTom

Já tvůj styl ppostě zbožňuju!

07.11.2007 13:15:00 | colorka

Výborná...svěle atmosférická...znám taková rána...

06.11.2007 15:17:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí