Co to je Láska?:))

Co to je Láska?:))

Anotace: Pocity Srdce..:)

Je to jako pocit čerstvě padajícího listí,
je to jako chodník, který se už nikdy nevyčistí.
Je to jako zvadlá ružíčka na kousku kmene,
je to jako něžný závan vůně, ve kterém vidím Tebe.
Je to jako upražená káva, pod kousky stromů,
je to jako vodnatý kámen u pramene domů.
Je to jako Láska na konci světa,
je to pouze pocit a né žádná věta.
Láska má hodně významů a někdy znamená mnoho někdy nic,
ale důležité je se tomu postavit a né utéct pryč..:)
Autor Lukii, 04.11.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí