Děkuji

Děkuji

Anotace: Nikdy jsem ti nepoděkoval....

Děkuji
Děkuji za lásku,
děkuji, děkuji za rozkoš
srdce ví, oči vidí obraz, tebe, krásu...

Vějířem zahalíš svá ňadra
tichem se odměním
vzpomínkou zůstane včerejší den
jsi láskou v srdci mém, jsi můj sen.

Vesmírem proletí myšlenka lásky
co prožijeme dnes?
Opilá chtíčem, bolesti jest

děkuji za chvíle
děkuji za vše od své milé...

hadem stala ses ne však zmijí
doručíš vše ve správnou chvílí...
Autor Rbb, 05.11.2007
Přečteno 688x
Tipy 4
Poslední tipující: Levandule, Janul-ka, Oči
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Vzájemných díků je vždycky málo... :-)

19.11.2007 12:33:00 | Levandule

Krásné. X

05.11.2007 10:30:00 | Oči

krása, tiše závidím ti lásku, drž ji a nepouštěj

05.11.2007 08:48:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí