Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: na Tebe

Svítá.
Porcelán na stole osvětluje zlehka obrys mé tváře.
Mně je úzko z té blankytné záře,
Protože najednou cítím,
Že jsem strašně osamělá.
Ale proč úzko…odešla jsem…já to chtěla.

Probouzím se – sama – je to divné, co má být…
Už neobývám s Tebou stejný byt
A nikdo na mě nekřičí,
Nikdo mi nic nevyčítá –
Tak proč každá má myšlenka směřuje k Tobě,
Tebe vítá?

Plahočím se ranní Prahou,
Nikdo mě do práce neodváží –
Mé sebevědomí to všechno sráží,
Teď cítím se mizerně –
Já ztratila jsem, co jsem měla –
Proč mi je tak úzko?
Vždyť jen mám to, co jsem chtěla.

Není to problém,
Když jsem tu sama,
Jen pár osobních pocitů mě ovládá –
A v mém srdci neskutečně
Nostalgická nálada…
Autor Ammazonic, 05.11.2007
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...stává se

06.11.2007 14:56:00 | blue

:o)

05.11.2007 14:24:00 | Bíša

zajímavá básnička,přijde mi jako by jsi to sama prožila někdy.

05.11.2007 10:33:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí