Děkuji

Děkuji

Anotace: prostě děkuji ;)), písňový text, ktrý vznikl jako dárek pro babiděda ke kulatému výročí jejich svatby, momentálně má ale hluboce osobní význam i pro mě...

Děkuji

Stejný ráno, stejnej den,
Stejný dobrý pití, stejnej sen,
Stejný oči, stejná tvář,
Stejně slaný slzy, stejnej lhář,
Stejná radost, stejnej cit,
Stejně silná bolest, stejnej klid

Všechno je stejný, všechno je jinačí
Abych to vnímal, můj pohled nestačí

Stejná změna, stejnej směr,
Stejná blbá nuda, stejně her,
Stejná bouřka, stejnej svět,
Stejná krutá hloupost, stejnej jed
Stejnej večer, stejná noc
Stejně pevný pouto, stejná moc

Všechno je stejný, trochu už dýl mě znáš,
Všechno je správný, aspoň snad ten svět náš

I v tom občas chaos mám,
Jedním jsem si jistej - nejsem sám
Autor Dermgen, 02.06.2005
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí