rozhodnutí

rozhodnutí

Anotace: tyto dvě osoby mám moc rád jednu miluju a tu druhou no je tomoje nej kamoška až se někdy bojím.....

každou noc se musím bát že srdce které dávno nemám bych ti musel dát,
když toto srdce viné dal jsem já už dávno dívce jiné.
Já miluji ji,
mám ji rád,
to předsevzetí sem si musel dát
že neublížím,
nepodvedu,
že jí nikam neodjedu.
Ale je tu i druhá dívka mého srdce
to rozhodnutí není snadné
už dávno ho nedržím v ruce
mé srdce pořád a stále chřadne
já nevím kudy kam se dát
pořád bych se musel bát že ublížím té jedné,
ta dívka mého srdce,
co mé srdce vždycky zvedne.
Autor filipika, 05.11.2007
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: wigi.sama
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je ta báseň o Tvé rozvaze? Nebo ty verše patří k tvé povaze? :-) ... jinak tahle je asi zatím nejhezčí =)

10.11.2007 16:26:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí