Kousek z tebe

Kousek z tebe

Anotace: Ve všem kolem je kus z tebe,lásko...

Hledal jsem svou lásku,
našel jsem ji ve tvé dlani
a v zardění máků
našel jsem tvé pousmání.

Ve vánku tvé doteky,
ve hvězdách tvé teplo,
miluji tě navěky,
jsi mé jasné světlo.

Když vítr šumí ve větvích,
slyším slova ze rtů tvých
plynout jako vodu v řece
s níž dopluji k břehům srdce.

V každém květu,kousku nebe
vidím lásko pouze tebe,
i když pročítám svůj snář,
stále vidím tvoji tvář.

V ševeli řeky i lučních květů
slyším jak šepotáš tu sladkou větu:
Miluji tě,lásko moje.
Jsi anděl můj,jenž slétl z ráje
a ve své přeněžné ruce
sevřel mé láskou rozkvetlé srdce
spolu s duší
jako růži
a přiložil je ke svým zas,
by opředl je lásky jas.
Autor Akrij8, 05.11.2007
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: ninive9
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí