Vášeň

Vášeň

Anotace: .....

Vášeň
Ve hloubavém tichu

(míním zapomnění)

Procházím štrekou tichou
Lascivní a lichou
Neon nebo granát
Tuleň nebo garnát
Splavná ničím poezii
Nevděčná za to, že žiji
Zhasíná oheň
Básník
Který věřil ve štěstí
Uhasíná lampion
Už netuší
Nic víc
Je sám
Jak stádo ovcí bez ovčáka

Jako láska, která mě láká

(ale nikdy nenaláká)

Je tma
Je to cítit
Tam
Kde
Slunce neusíná
Kde jsi

Moje hlavo líná

(nejsem tady s tebou)
Autor Ammazonic, 05.11.2007
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: blue, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:o)

05.11.2007 19:44:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí