Není čas!

Není čas!

Anotace: láska v tomto spěšném světě. pište komentare!

není čas milovat
své city neskrývat
není čas dávat jim svou cestu.
není čas se tě bát
není čas tě nevnímat
není čas, na nás dva, na naši siestu.

Čas se nám strácí, čas utíká,
čas nepočká, čas radší netiká,
jenom hodiny, když se rozejdou
kdo pak je zastaví?
čas neuprosný, stát ho nebaví.

Není čas být spolu
není čas, jít dolu
není čas na tve nežné dotyky.
Není čas hřešit víc
není čas vědět nic
není čas na naše krásně polibky.

Víš jak čas nemám ráda
vidím mu, jenom záda
nedokážu stejně rychle jít
jak on.
Nedokážu, stíhnout jeho ton.

I když není čas,
cítit tvou lásku zas
radsi starnout s tebou budu,
I když hodiny tikají
minuty běhají
miluju tě a vždycky budu.
Autor klajusenka, 05.11.2007
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Upřímná, moc se mi líbí...*:)

25.10.2010 09:57:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí