myšleky

myšleky

Anotace: Tato báseň je pro ty, jenž pořád myslí na dívku(chlapce)svého.Proto bych vám chtěl ukázat báseň myšlenky

Při ranních paprscích,
Na tebe myslím.
Co právě děláš,
V ránu svém.

Když jdu do školy(práce),
Myslím na tebe,
Ty jedeš autobusem,
Myslíš na mne.

Když jsem ve škole(práci),
Pořád na tebe koukám,
Když se na mě podíváš,
Hnedka se začervenám.

Po škole jdu domů,
Pořád na tebe myslím,
Jak si krásná,milá,
a přesto tě neoslovím.

Před usnutím,v noci,ve snech na tebe myslím.
Přesto tě nedokážu oslovit,
Hodně se stydím.
Autor TROSECNIK, 05.11.2007
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oprav si titul dílka.

06.11.2008 22:29:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí