Gabriela

Gabriela

Anotace: Psal jsem to když jsem poznal jednu úžasnou dívku :)

Teď žal popouzí mě k hněvu,
Mé srdce je rozerváno.
Dnes bych radši zhynul,
Nemít přední tvář kamennou.

Ona chtěla mě,
Já ji však ne.
Proto dnes musím milovat bludy ve tmě.

Vybrat si tuto dívku,
By bylo chybou osudnou,
Neboť bych nepoznal tu druhou.

Vyrvalas mne z temnoty,
Jak oslnivé slunce.
Už navždy pro mne budeš jenom ty,
Daruji ti své srdce.

Jsi pojmenovaná krásným jménem.
Gabrielo, jsi anděl.
Tak si mě vem!

Jsi krásná, jsi líbezná
Jak růže květ.
Jsi milá, jsi rozumná
A převrátilas můj svět!
Autor Platón, 05.11.2007
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: s.e.n, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň je hezká.Línbí se mi.Jen na začátku mě trochu vadí,že s tou druhou dívkou je to tam nějak....konkrétně:mně tam nesedí třetí řádek ve druhé sloce.

06.12.2007 19:25:00 | s.e.n

to je hodně dobré.

06.11.2007 16:48:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí