V kavárně v Dejvicích

V kavárně v Dejvicích

Anotace: Nikdy mě nepřestanou překvapovat dívky, co o sobě tvrdí že nejsou krásné. Je to tím, že se z naší vlasti vytratili Gentlemani?

V Kavárně v Dejvicích
Já potkal jsem krásku
S překrásným úsměvem anděla
A brašnou s nápisem coca cola na opasku

„Copak si dáte?“ úsměv tak krásný měla
Cítil jsem že někdo, snad múza, že mě políbila

Sklenku vína, a …
Jeden krásný úsměv, já koukal jsem jí do očí
Mé srdce bylo prudce, já věděl, že už, už z hrudi vyskočí

Usmála se sladce
Oči však uhnuly, víčka studem zčervenala
Vypadalo to, že by se snad stydět měla,
Že tak krásná, že se narodila

Pak múza hlavou prudce zavrtěla
Pohladila mě, a zmatená, někam odletěla
Autor Asinar van Martinaq, 05.11.2007
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Lota, xavian, Luca_69
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...příjemně mi zavoněla...jsem ráda, že tě poznávám...

07.11.2007 21:20:00 | Lota

velmi pěkné má to šmrnc

05.11.2007 21:12:00 | Platón

Jo slušný líbí tip

05.11.2007 21:09:00 | Luca_69

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí