Jen tak lehce si zešílet

Jen tak lehce si zešílet

Anotace: ...

Beze zbytku zatracená,
řítím se trychtýřem
svých temných snů...

Jedu domů plnou tramvají
lidi stojí
věci kolem se vlečou,
a já si
- v jiné dimenzi
v jiném čase
a snad i osobě
užívám věcí
- za které se stydím,
a kterých se děsím...

Může se člověk děsit s chutí ?
Touha mě láká a nutí
chci pálit mosty bez mrknutí.
Bořit hradby po setmění,
uboze hodna zavržení...

Jen tak lehce si zešílet,
poddat se vášni,
najít, co mi roky chybí.
Pouze den,
stačila by i noc,
škemrám aspoň o pár hodin,
možná 7 minut...?

Chci to udělat
- a pykat za to !
Nést trest i výčitky,
a pak se sama trápit.
Ale chci to stejně...

Kdo mi dá rozhřešení ?

Teď už jen zbývá,
aby chtěl i ON...
Autor spare, 06.11.2007
Přečteno 444x
Tipy 8
Poslední tipující: pavlis, xavian, cevert, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

supertipem ocvenit pomůžu ,
zešílela bych taky ...
ale podruhé nemůžu :-)

08.11.2007 17:07:00 | pavlis

To jste mi tedy fakt pomohli :-)
Jdu zešílet !
Tady.
Hned.
Teď.
A doufám, že ne naposled...

06.11.2007 21:47:00 | spare

úžasná, přesně to cítím, ty vibrace...1*

06.11.2007 11:19:00 | cevert

souhlas s katpok....:-)

06.11.2007 10:08:00 | Monsignore

...ono nás to jen tak nepřejde viď :) ...
...jen tak trochu si zešílet :) ...pěkný ...

06.11.2007 05:09:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí