hluboce

hluboce

Anotace: jak až hluboko se potopí láska,nebo se utopí?

Hluboký měsíc
a hluboké city,
na hladině svítí
Rybář s prázdnou sítí
těžko nakrmí svou touhu
Hluboký pohled
a hluboká duše
omotává tvé boky a hluše
se tváří,
slunce září
a rackové krouží
nad velkou louží
něhy ve Tvém loži
a vůle boží
utopila HLUBOKOU víru
v HLUBOKÉ lásce
Autor laura3, 06.11.2007
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lásku nikdo nedokáže ovlivnit,naštěstí

06.11.2007 12:47:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí