Miluju ...

Miluju ...

Miluju Tvé vlasy, zvoucí k pohlazení,
miluju Tvé rty, zvoucí k políbení.
Miluju Tvé oči, co se na mně smějí,
miluju Tvá slova, co mě uvnitř hřejí.
Miluju Tvé ruce, když se mě dotýkají,
miluju naše jazyky, když si spolu hrají.
Miluju když vzpomínáme na naše první setkání,
miluju Tvé zamilované šeptání.
Miluju Tvůj pohled, když se na mě díváš,
miluju Tvou blízkost, když mě sladce líbáš.
Miluju když říkáš "Miluju Tě, krásko!",
touhle básní ti chci říct: "Miluju Tě, lásko!"
Autor Skořicová princezna, 06.11.2007
Přečteno 615x
Tipy 4
Poslední tipující: Traci, Vittoria, Janul-ka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Až moc hezké..

25.01.2008 21:49:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí