Má lásko ¦¦¦.......(pro J.S.)

Má lásko ¦¦¦.......(pro J.S.)

Anotace: Nevím,jak to říct,tak píšu

¦¦¦
Potkáváme se každý den,
pokaždé si představím tvůj dotek,
je to ale jen můj sen,
má pouze pár minutek.

Možná,že ani netušíš,
jak moc bych chtěla být tvá,
kdzž něco potřebuješ-nerušíš,
to jsou slova má.

Když promluvíš,
celá jsem napjatá,
co uděláš,o co se pokusíš,
na to jsem zvědavá.

Mé největší přání,
které pořád někdo odhání,
sama čekám na něčí udání,
že máme ve třídě zamilování.

Ráda bych s tebou stále byla,
nikdy bych ti neutekla,
nikdy bych ti neublížila,
taková by pravda byla.

Někdy mám své dny,
kdy skládám básně pro tebe,
nikým ale nebyly doposud přečteny,
protože jsou jen tvoje.

City,které si vylévám na tento papír,
jsou jako vasmír veliké,
někdy píšu i jako "netopýr",
ve dne,a noci-rozdíly nejsou veliké.

Miluji tě,
ty to ale stejně nevíš,
možná,že i ty mě,
poletěli bychom spolu výš.

Vzlétneme jako dva andělíčci,
kteří mají své srdce spojené,
jako dva broučci,
v noci tajemné.

Kdybys to cítil jako já,
asi bys mi to tajil,
chtěla bych být tvá,
kéž bys mě šťastně objal.
¦¦¦
Autor srdce, 06.11.2007
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí