Je chladná noc

Je chladná noc

Anotace: Tahle báseň je stará asi tři týdny, napsal jsem ji na prodloužený,poté co jsme se pohádali a záhy jsem byl poslán k čertu.

Je chladná noc, Ty tančíš a to mě těší,
má naděje hlavu věší.
Zatímco já v zimě stojím
a za Tebou se jít bojím.
Nechci Ti kazit večer, do života se Ti cpát,
sbohem lásko, vím, že Tě se musím vzdát.
Je mi zima, srdce mi chladne,
mé štěstí umírá, vadne.
Buď sbohem a neměj na mě zlost,
mylím, žes mě měla dost.
Tak proč bych měl dál v sále stát?
Vždyť já se Tě nechtěl vzdát.
Nevím jak tančíš, nechci tam být,
proč o Tobě zas musím jenom snít?
Autor Azazen, 06.11.2007
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Laivindia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí