Nemůžu čekat

Nemůžu čekat

Anotace: měl jsi hodně času, nevyužil jsi ho!

Už nemůžu,nezvládnu déle čekat
mám tě tak ráda...
Slzy zoufalé derou se mi z očí,
prosím chci jen slyšet, že to bude
zase dobrý.

Letmé pohledy, dotyky
všechno jednou skončí.
Neměl jsi tu odvahu
se mnou to zkusit.
Lituju, ale dobře vím,
že tě nemůžu prosit.

Začínám s hlavnou svěšenou
od nuly...
Už tě nechci znát...
Autor Kariš, 06.11.2007
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Fajn, a co dál?

06.11.2007 15:11:00 | JirkaS

čiň tak, jak radí ti srdce

06.11.2007 14:40:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí