Na druhým konci

Na druhým konci

Anotace: pro ...

Už zase
přicházíš
tiše chcípá
na rohožce
malý kotě
s rozšlápnutou hlavou
nezapomeň si
očistit boty
máš tam krev
a chlupy
čekám na Tebe
jen abys mi
taky nerozšlápnul
hlavu jako
tomu kotěti
klidně jí
před tebou
položím na zem
ale neodcházej
ještě chvíli
mi přejížděj
zuby po kůži
chci cítít
pach svojí krve
její chuť
ve tvých slinách
než mi ukousneš
jazyk
vždyť nenávist
je jen druhá strana lásky
Autor Melfëa, 06.11.2007
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: xavian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty se s tím teda nesereš...

11.11.2007 20:21:00 | Trdlo

Možná trošku brutální a toho kotěte na rohožce mi je vážně líto, ale je to takový pokorný, odevzdávající se...jako láska...Líbí:-))

06.11.2007 21:01:00 | xavian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí