Žebráci..

Žebráci..

Anotace: o lásce

Co bylo už není,
čas všechno změnil,
pryč je to snění,
vše co jsem cenil..

Láska už pozbila krásy,
někdo hodil jí do koše,
už není mi spásy,
už není mi rozkoše..

Není co bylo,
není co mělo být,
krásně se snilo,
teď musí se žít..

Duše má zlámaná světem se trmácí,
srdce a láska dva potulní žebráci..
Autor Tucna, 06.11.2007
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí