usínám..

usínám..

Anotace: těsně před spaním..

S myšlenkou na tebe usínám,
starosti už nevnímám..
Cítím dotek tvých dlaní,
jak po tváři mě hladí,
Cítím vůni tvé kůže,
Snad nejvíc připomíná mi růže..
Autor Tucna, 06.11.2007
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí