Dalekohled

Dalekohled

Anotace: takový momentální pocit

tvé kroky
a tvůj smích,
- duní mi v hlavě –
mé písně sloky
a náš hřích
- klid berou hravě –

možná,
tam, kde právě sedíš,
jiné do očí hledíš,
jiné říkáš mám tě rád,
jinou s láskou dáváš spát

možná,
tam, kde právě ležíš,
myšlenkami ke mně běžíš,
dopisy mé znovu čteš,
šeptáš, jak mne miluješ

- omluv mě –

sestoupím po schodišti,
pro dalekohled přeci,
chci vidět jestli sedíš,
v duchu přeju si ať ležíš

Jeden schod,
druhý schod,
na třetím se otáčím
- nejde to -
konečně mi došlo,
že něco očekávat ubližuje
mě a tebe oddaluje

a dalekohled?
- ten tě nepřiblíží

- promiň mi –
Autor jitaaa, 06.11.2007
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: 0-0, Amazonka', malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi máte pravdu, ale říkám si - co oči nevidí, srdce nebolí ;-)

06.11.2007 20:47:00 | jitaaa

Souhlasím, že nemělo...stačil už přece jen jeden schod...a mohla jsi všechno vědět, ach, ta hrdost.

06.11.2007 20:44:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Tohle by se nemělo vzdávat... vážně nemělo.

06.11.2007 20:42:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí