I Love You..:-*

I Love You..:-*

Anotace: Tahle básnička je pro Moji Anničku<3:-*

Jsi moje Annička, jsi můj Myšáček,
jsi moje všechno slaďoučký Plyšáček.
Nebýt Tebe, nevím kdo jsem,
nevím, jak by bez Tebe vypadal každý můj den.
Nevím jaké by to bylo žít bez Tvojí Lásky,
to bych si musel asi vymazat všechny své vrásky.
Miluju každý Tvůj polibek,který míří na mé rty,
můžu Ti říct upřímně, že pro mě existuješ stále jenom TY!
Miluju všechny Tvé věci, které děláš se mnou,
miluju Tě stále, miluju Tě celou..:-*
Jsi to nejlepší, co mě potkalo!!!
Miluju Tě..:-*
Autor Lukii, 06.11.2007
Přečteno 604x
Tipy 2
Poslední tipující: Platón
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné a upřímné

06.11.2007 21:55:00 | Platón

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí