Jsi zmatený?

Jsi zmatený?

Anotace: Neznáš mě...?

Stelu Ti dva plaménky ohně
Uvěříš mi, položíš se na ně?
Stelu ti noc ve dne,
Uvěříš,
Neodsoudíš mě?
Políbíš moje rty slibně,
Zvlhnu, zvrátíš mne či pozřeš?
Uvěříš, že Ti lžu,
Uvěříš, že Tě klamu dál,
Jako tehdy, když ses bál?
Nevím, zda pochopíš,
Co tím chci říct,
Chci Tě políbit,
Tvé tělo sníst…
Chci ukrojit krajíc Tvého srdce,
Nebo Ti ho vyrvat prudce,
Nevíš?
Autor Ammazonic, 07.11.2007
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: Azazen, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná, nádherná, nádherná.

08.11.2007 10:29:00 | Azazen

:o)

07.11.2007 10:34:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí