Proklínám...

Proklínám...

Anotace: ...o člověku, kterého jsem milovala tak, jako už nikoho na světě...a stále miluji...

Proklínám to, že existuješ,
proklínám to, že se každou pomiluješ.
Proklínám Tvé rty prolhané,
proklínám Tvoje srdce zadané.
Proklínám ty Tvé falešné věty,
proklínám naše rozdílné světy.
Proklínám Tvé oči z ledu,
proklínám Tvá ústa z jedu.
Proklínám naše společné chvíle,
proklínám Tvé sliby, co nejsou černé ani bílé.
Proklínám ten zatracený čas,
proklínám Tebe, mně i nás...
Autor estrellita, 07.11.2007
Přečteno 472x
Tipy 1
Poslední tipující: Bean
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně jsem neměl zdání..
že jde ti i proklínání..
vše čas uhladí
smutky i pláč
se vším si poradí
není to žádnej.srandita .o)

15.04.2008 20:10:00 | Bean

i když láska někdy bývá tvrdá
proklínat se nemá

21.11.2007 12:51:00 | vodnař

tenhle pocit znám moc dobře...pěkná báseň

07.11.2007 21:08:00 | Naray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí