stojí to zato

stojí to zato

Anotace: báseň vymyšlená když mě moje miminko podvedlo s jinou, jinak řečeno když spal s jinou a já se sprchovala a pak je našla v kanceláři...:(

Milovala jsem tě,
né, miluji tě.

Proč si mi ublížil,
mé srdíčko jsi rozdrtil.

Navždy jsem s tebou chtěla být,
tys však s jinou musel být.

Lásku kterou sem ti dala,
už jsem momentálně oplakala...

Mezi námi je konec,
ty dívko najivní jdi spát, pohádky je konec.

Touto cestou se s tebou loučím,
protože mé srdíčko se s tvoujím už nikdy nespolčí!!!
Autor AnakondaX, 07.11.2007
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: S.Tomas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí