ŽÍT S TEBOU

ŽÍT S TEBOU

Anotace: ...nebylo to lehké a dopadlo to špatně...

Žít s Tebou - bylo velké přání
Žít s Tebou - největší zklamání
Žít s Tebou - vědět, kdy máš hlad
Žít s Tebou - cítit jen samý chlad
Žít s Tebou - uhasit Tvou žízeň
Žít s Tebou - bojovat o Tvou přízeň
Žít s Tebou - slepovat rozbitý hrníček
Žít s Tebou - topit se v moři slziček
Žít s Tebou - čekat a čekat jen
Žít s Tebou - prázdný a šedý den
Žít s Tebou - dát Ti vše, co si přeješ
Žít s Tebou - vědět, že se směješ
Žít s Tebou - v noci sama usínat
Žít s Tebou - všechno kolem proklínat
Žít s Tebou - ticho do tmy volající
Žít s Tebou - srdce žalem zoufající...
Autor estrellita, 07.11.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

mě se taky líbí

16.11.2007 17:26:00 | Martanka

krásné , takový je život, takový co si neseme v sobě z dětského života...

07.11.2007 12:20:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí