Vyznání lásky

Vyznání lásky

Anotace: ...

Miluji tě a bolí mě když to neslyšíš,
miluji tě a trápí mě když to nevidíš.

Miluji tě, chci se tě dotýkat,
miluji tě, do tvé mysli pronikat.

Miluji tě, chci tvé polibky na mém těle,
miluji tě a jen cítit tebe.

Miluji tě, chci tě obejmout,
miluji tě, do očí ti pohlédnout.

Miluji tě, být spolu navždy,
miluji tě, jsem pro tebe schopná vraždy.

Miluji tě, chci oddat se ti celá,
miluji tě, v tvé blízkosti jsem neřízená střela.

Miluji tě až do morku kostí,
miluji tě, čas bez tebe je postní.

Miluji tě, chci plodit s tebou syny,
miluji tě, chci smazat všechny chyby.

Miluji tě a ty to nevnímáš,
miluji tě, přede mnou oči zavíráš.

Miluji tě a ty to nevidíš,
miluji tě a ty o jiné sníš.
Autor ninive9, 07.11.2007
Přečteno 795x
Tipy 3
Poslední tipující: Pišák, Janul-ka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Děkuju moc za komentář a dovol,abych to samý řek o tvojí básničce....takovou mi asi nikdy nikdo nenapíše...

05.01.2008 22:50:00 | kofka

O tom je život, ale bojovat za lásku stojí za to...

08.11.2007 14:00:00 | Pišák

láska je slepá ale ne hluchá....využij svého daru

07.11.2007 12:35:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí