láska

láska

Anotace: něco malého o lásce

Co že je to láska?
Cit z kterého srdce praská?
Vášeň která v srdci bouří,
až člověk z toho oči mhouří.
Láska nemá rozum,
ale je krásná,
září nad vším,
jak Luna jasná.

Proč ty nepoznáš lásku,
stále kladeš si tu otázku,
kdy zase budeš láskou mhouřit oči
a hlava se ti bude z toho točit.
Autor mikyša, 07.11.2007
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

láska se usadí
i k tomu ,kdo je v pozadí

14.11.2007 14:28:00 | vodnař

Tak to je otázka do pranice,
láska je jak rub líce,
užívat je nám jí dovoleno
někdy méně, někdy více..

07.11.2007 14:21:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí