Na bitevním poli

Na bitevním poli

Dnes a včera v hlavná roli,
my dva na bitevním poli.
Jedinou zbraní čest a pýcha,
v pozadí láska hlučně dýchá.
Naše city se zas střetnou,
doufám - nebude to jen jednou.
Pro dnešek o kousek mě míjíš,
uvnitř tušíš, že se mýlíš...
Čirá láska čelí zlobě,¨
proč propadla jsem právě tobě?

Ty a já jsme v hlavní roli,
jeden pár na bitevním poli.
Už svítá, naše krev se mísí,
proč skončilo slibně kdysi?
Již chladnou kdysi horká těla,
řeč smyslů zvolna oněměla.
V očích žádný odraz svítání,
my dva jen k soumraku jsme vítáni.
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Raphael, Severka, xavian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy se boji nedá vyhnout...;) pěkně napsáno jen si oprav drobný překlep..."sounmrak" :)

07.11.2007 14:49:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí