přání k narozeninám

přání k narozeninám

Anotace: omlouvám se nezvládl jsem vám během roku popřát k narozeninám, tak to berte dodatečně a co budou je mít tak s předstihem.

Ano lásko je zde chvíle,
kdy na světě se zázrak stal,
to zrodilo se krásné dítě,
já k tvému zrodu chci ti přát.

Netřeba se ohlížeti,
kdy dorostla jsi do krásy,
kdy za tebou se otáčeli,
a mužům hlavu pletla jsi.

Jistě tvoji všichni známí,
i blízcí ti dnes budou přát,
hodně štěstí - také zdraví,
k tomu připojím se i já rád.

Chtěl bych ti dát také dárek,
obejmout tě - políbit,
pohladit ti tvoje tváře,
i růží přízeň vyjádřit.

Přeji tobě ať tvůj půvab,
dále zraje do krásy,
ať na co je se stále dívat,
já podívat se také chci.

Úsměv ať ti stále zdobí,
tvoji milou tvářičku,
tu v duchu lehce jemně hladím,
na rty dávám hubičku.

Pohyb ať tě neopouští,
tělu dej co náleží,
ať máš krásné ladné tvary,
ty chtěl bych míti v náruči.

Cit a lásku dávej tomu,
jen kdo si ji zaslouží,
kdo dostane se k srdci tvému,
tam místo bych chtěl také mít.

Důvod je dnes zvednout sklenku,
i já v duchu připíjím,
mnoho dalších krásných roků,
bez starostí prožitých.

Bobi
Autor bobi bobie, 07.11.2007
Přečteno 742x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Borecká, Janul-ka, s.e.n, Bíša, Levandule
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné blahopřání.Připíjím,Bobi-cink,cink!

08.11.2007 20:00:00 | s.e.n

tak Ti děkuji...

07.11.2007 17:21:00 | Bíša

Krásná :-)))

07.11.2007 14:58:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí