17 a 19 let....

17 a 19 let....

Anotace: jeden výlet na basketbalový zápas a co se z toho stane..

Směr Pardubice,
Cesta vlakem,
Pocit jako kdysi,
Někde v dálce,

Chvilku spolu,
Koukání do očí,
Krásné být s tebou,
Láska z nás srší,

Běh na nádraží,
Ruka v ruce,
Tohle nám vydrží,
Navždy přece,

Směr Praha,
Sami v kupé,
Jak jsi sladká,
Noc jasná,

Cesta zpět domů,
Řekla jsi,
Počkej chvilku,
Potřebuji ti něco říct,

Zůstal jsem s tebou,
Srdce bušilo nám,
Moje tebou,
Tvoje mnou,

Byl to krásný den,
Zajímáš mě,
Zopakujeme si to?
Určitě ano.

Ještě několikrát…
Autor March, 07.11.2007
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že by konečně štěstí.

11.11.2007 17:09:00 | Aluna

Zvláští, rychle čtivé, spádné

08.11.2007 11:04:00 | kukaska

Hezké, živé:-)

07.11.2007 19:30:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí