Šeptání do noci

Šeptání do noci

Anotace: Jako dvě figuríny se míjíme,bez života a bez duše...

Šeptání do noci

Jako dvě figuríny se míjíme,
bez života a bez duše,
málem se ani nepozdravíme,
potkávám tě v podivné předtuše...

Děláme,jakby se nic nestalo,
děláme,jakože se neznáme,
přitom to,co se událo
už těžko z mysli smazáme.

Promiň,jestli jsem ti ublížila,
ale já ti neumím lhát,
milovat musí vždy dva...
hlavně tu nezůstávej smutný stát...
Autor .K.r.i.s.t.y., 07.11.2007
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Chancer
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Máš pravdu, děvče. Milovat musí vždy dva, jinak je to smutné.

07.11.2007 22:05:00 | Psavec

Přesně tak, dobře je v textu napsáno - milovat musí vždy dva. Jinak to není dobré...

07.11.2007 20:37:00 | Chancer

Myslím ten vztah, báseň se povedla! ;-)

07.11.2007 20:37:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí