Život je jak bílá nit..

Život je jak bílá nit..

Anotace: Trošku kruté, ale strašně krásné probuzení.. Dodnes zbyl jen pocit neskutečnosti a obrovského štěstí..

Život je jak bílá niť
Zašije se, zmizí pryč
Chci mít od tvého srdce klíč
Ve dne v noci spřádám na něj síť

Láska je jak múza
Co šeptá mi do uší
Natáhne na skřipec, pohladí po duši
Mám ji rád
Je mé štěstí, můj žal má radost a ze života hrůza
Autor Asinar van Martinaq, 07.11.2007
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí