E&A

E&A

Anotace: vracím se zase ke starýmu stylu psaní, takže sbohem, pravidelnej verši... tohle je pro všechny zamilovaný!

načmárám na papír Evu
ty Adama
o jablko se podělíme
aby se babičky nahádaly
že to tenkrát bylo
úplně jinak

nevadí, že nemáš
ani za nehet talentu
když kreslíš duši
tak nehledej obrysy
víčkům dej padla
a na hada nemysli

probuď se
jak budeš chtít
válet se budu ti u srdce
(neříkej, že ho máš vlevo)

pak prostěradlo
bude nám papírem
zavoní z jabloně dřevo
já budu Adamem
a ty tou sadařkou, Evo

slyšíme babičky štěbetat
dnes už to může být
jinak
Autor journeyman, 08.11.2007
Přečteno 425x
Tipy 5
Poslední tipující: Endless Night, s.e.n, simsa
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O staré lásce-nově a moc hezky

08.11.2007 23:10:00 | s.e.n

tak tahle mě dostala...

08.11.2007 21:07:00 | lidus

Až sem to zavonělo jabloněmi ...

08.11.2007 20:56:00 | Metalýza

A pěkná !

08.11.2007 11:45:00 | simsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí