Just for you boy...

Just for you boy...

Anotace: stačí jen přečíst.......

Myslím na tebe ve dne v noci,
Nemůžu usnout i když je po půlnoci.
Říkám si komu patří srdce tvoje,
Proč vlastně nemůže bejt jenom moje.

Vydím tvoje oči,tvoje krásné rty,
Všechny tyhle věci rozzařují moje sny!
Avšak po té přijde ta krutá pravda,
V srdci se mi staví z cihel hradba.

Jiní už do mého srdce nepatří,
Už jen pro tebe dál žiju dá se říct:
Chci abys ke mně přišel a za ruku mně chytl,
A do mého srdce konečně život vdechl!

Chtěla bych cítit tvoje teplé rty na těch mých,
Chtěla bych se objevovat ve snech tvých!

Už vím že to zůstane jen pouhým snem,
Pamatuj jen,že navždy protebe tu jsem.....

IN LOVE
Autor Poison, 08.11.2007
Přečteno 515x
Tipy 1
Poslední tipující: Vittoria
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ještě jednou jsi to přečti, máš tam překlepy.....ale jinak, pěkná tužba, přeji ti, aby se ti naplnila

08.11.2007 10:14:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí