Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: Tak tohle dílko je starý asi dva měsíce.

Všechno vidím jako dnes, jako by se to zrovna stalo.
Nevím jestli to je pravda nebo se mi to jenom zdálo.
Já vzpomínám, Ty se zapomenout snažíš,
Lásku naší za hlavu házíš.
Děláš jako že nic, že všechno je v pořádku,
však mě tím vážeš kolem krku oprátku.
Jen podtrhni mi nohy, ty vzpomínky zabíjí,
jedna za druhou mé srdce ubíjí.
Nechci už vzpomínat na to jak jsme spolu byli,
lásku mezi sebou si zalíbili.
Nepotřebovali jsme k tomu slova, bylo nám to jasné.
bez Tebe mé srdce zhasne.
Jeho plamen, jeho tlukot patří Tobě,
potkáme se v tmavém hrobě.
Autor Azazen, 08.11.2007
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet, andělík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň pěkná....hele víš, že jsem tady dýl než ty? To je mi novinka:)))

08.11.2007 17:40:00 | whiolet

Pěkná,výstižná báseň. Připomíná mi i mojí zkušenost s láskou..:(

08.11.2007 11:04:00 | andělík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí