Ztratila ses mi z očí

Ztratila ses mi z očí

Anotace: Ztratila ses mi z očí. Zůstal tu po tobě zvonivý smích, pár rozehřátých šálků ...

Ztratila ses mi z očí.
Zůstal tu po tobě zvonivý smích,
pár rozehřátých šálků
ti věnovalo teplo do dlaní a já,
já ti do nich chtěl svoje srdce vložit.
Ztratila ses mi z očí.
Zmatený z osamění
si dolévám zbytek čaje a
hledám kdejaký náznak tvé přítomnosti.
Slůvek mám hlavu plnou, jen nevím jak je pěkně složit.
Ztratila ses mi z očí.
Rozhoupané vzpomínky mě přenáší daleko za tebou
a já ve snění se vracím k tvému JÁ.
Okamžiky, které nám tak mile rozvazovaly jazyk
a sbližovaly naše srdce, chtěl bych zase prožít.
Ztratila ses mi z očí,
Poznámka na papíru, písnička, předčítání.
Už to není ten stejný čas, jako když jsi seděla naproti mně.
Hledám - vracím se v čase.
V paměti mám uchovanou každou chvíli s tebou,
ten hebký čas našeho souznění, který mi dává denně ožít.
A ty?
Ztratila ses mi z očí!
Hra na schovávanou?
Chybíš mi tady!
Vracím se …
Vzpomínám!
Čekám!
Ztratila ses mi z očí!
Autor Bamap, 08.11.2007
Přečteno 416x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, akneliam, maena, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí