SLOVA

SLOVA

Anotace: ....

Slova, uznejte, že hýbají světem,
Slova, je to boj myšlenky s větrem.
Slova, jsou to jen písmenka spojená k sobě.
Slova, sakra v které vlastně vznikla době?
Slova, ta dokáží pěkně ponížit.
Slova, jsou k tomu, aby člověku mohla ublížit.
Slova, jsou začátky všech podvodů.
Slova, řekněte existují z jakého důvodu?
Slova, to jsou jen věčné sliby.
Slova, nejsou boží, ale jen lidské chyby.
Slova, mohou se špatně vyložit.
Slova, ta hezká si člověk musí zasloužit.
Slova, u oltáře vlastně stačí jen jedno.
Slova, ta dokáží udělat v srdci velké temno.
Slova, díky, nim se vyznává láska.
Slova, s nimi se dá uzavřít nejedna sázka.
Slova, vyvolají velká dojetí.
Slova, to je to největší prokletí...
Autor estrellita, 08.11.2007
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: pavlis, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...počkej, až prožiješ ten správný okamžik, kdy slova budou zbytečná ....:-)

01.12.2007 18:59:00 | pavlis

Slova tedy nechybí ti
snad tě někdo na konci chytí:-)

08.11.2007 16:42:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí