Pro to co jsem chtěla

Pro to co jsem chtěla

Anotace: pro HoHo neboť...někdy je už moc pozdě na to říct-mám tě rád... a ještě víc bolí, když už není naděje.

v hořkosladkých slzách...
říkám si...
miluji tě! ale za jakou cenu?

pro tebe jsem ztratila sebe.
a už nechci zapomenout-kdo já jsem!!
sama pro sebe, abych mohla žít...
vzdala jsem se tebe!

kéž bys věděl, jak to bolí...
když prsty kreslím na zamlžený sklo ...
srdíčka- tajně věnovaný tobě.

jenže...já už nevěřím
už není žádné co kdyby a příště, možná, snad...
je jen smutek, že pozdě začals mě mít rád!
Autor Gwladus, 08.11.2007
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Vladimír P.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutné...
Vyrovnání se z tealitou...

08.11.2007 17:20:00 | Vladimír P.

dnes mám nějaké překlepy: vyrovnání se s realitou (upřesnění)

08.11.2007 17:20:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí