jak to bolí

jak to bolí

Anotace: nemůžu to říct tak to píšu-promin, ale..zabil jsi mi naději a to....se nedá vrátit

přes své slzy nevidím tvé zoufalé pohledy
už dávno neslyším mám tě rád
nevnímám tvé něžné doteky
už je příliš pozdě...
i když...jsem nechtěla abys zabil moji lásku.

no, pravda je krutá...
že tvá láska tu mou vraždí.
a přitom jsme oba chtěli...
ale to je tak dávno.

a ted? ty na jednom konci a ja na druhém...
jako cizí lidé...
snažíme se hrát-divadlo na city
a oba víme...že čas nejde vrátit.

asi jsme zkončili.jen si to připustit
s tou novou láskou to je těžké...
když myšlenky-že se máme rádi..
radši nevnímat-ale co už....
bejvávalo

je to kruté nemyslíš?
pro to kdo jsme a kým jsme se staly...
už mi nezpívej trampský písničky
a nešeptej toužebné slovíčka...
chci křídla a pouta...
a ta pravda je tak krutá...

bohužel lásko-tvá přítomnost mě vraždí...
je to strašné, jak to bolí...
Autor Gwladus, 08.11.2007
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: Vladimír P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Ano, čas vrátit nelze. A láska když skončí, neuděláš nic. Tak alespoň aby zůstaly pěkné vzpomínky na ni. A zas i skončená láska a její prožitek nás obohatil o pocity, dojmy i zkušenosti, které si ponesem celý život. Achhhh...

08.11.2007 17:34:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí