Vysvobozená

Vysvobozená

Anotace: všechny básně,které jsem zatím napsala,patřili jen jednomu člověku(kromě básně Omámená-ta patří někomu jinému)...takže tímto je tahle mou poslední pro něj.Nevím,jaký má smysl na někoho čekat???

Díky za tvůj čas
za tu nelítostnou lekci
už ani jeden šedivý vlas
lásko,již tě nechci

Prosnila jsem kalné dny
a probděla čiré noci
jed mi byl tak lahodný
mým žilám ku pomoci

I když jsi mě ubodal
kudlou dívek bláhových
moje city zaprodal
chodcům tobě náhodných

Byls´mi sluncem raním
melodií skřivana
jak odešla jsem za ním
proměnil se v havrana

Dlouho skládala jsem básně
pro tebe,tak všední
bylo mi zle i krásně
tahle je tvá poslední

Teď mám v rukou popel
tvou urnu u nohou
tohle je tvůj ortel
na hlavu tak bolavou

Lásko,již tě nechci
Autor Zirka, 08.11.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

10.11.2007 17:25:00 | Edomedofredo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí